pro tech showrom

For å vise frem våre kameraer har vi et showrom med 25 store skjermer. På disse viser vi demovideoer fra forskjellige kameraer vi tilbyr. Vår kjernevirksomhet er sikkerhetsprodukter med fokus på kameraovervåkning.

Vår historie

Pro Tech sin historie går helt tilbake til 1991 da firmaet ble registrert som ANS. I 2001 kjøpte daglig leder Frode Olafsen firmaet og registrerte det som AS. Firmaets lokaler ble samtidig flyttet fra Frogner til Storo. I 2015 flyttet vi inn i fine lokaler på toppen av Storo Storsenter hvor vi fortsatt holder til i dag.

I dag

Pro Tech AS har eksistert i 20 år og er et stabilt firma med god økonomi. Vi har blant annet beste kredittrating hos alle kredittselskaper og har aldri hatt betalingsanmerkninger. Vi er flere år blitt kåret til Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet. Når du som kunde skal investere i kameraanlegg er det viktig å vite at bedriften du kjøper av kommer til å eksistere mange år fremover dersom du skulle få problemer med anlegget. Ved å handle hos oss kan du være trygg på dette. Pro Tech kan levere alt innen sikkerhetsprodukter og vi kan bistå gjennom hele prosessen fra planleggingsstadiet til ferdig montert produkt. I løpet av de 20 årene vi har drevet har vi beholdt de samme nøkkelpersonene i firmaet og vi innehar meget god kompetanse innen kameraovervåkning og annen sikkerhet.

Teamet

Frode Olafsen
Daglig leder

Frode har meget høy ekspertise på kameraovervåkning etter mange år i bransjen. Han har utallige kurs i forskjellige fagfelt innen sikkerhetsindustrien og er på de fleste messer i utlandet som det er verdt å gå på.

Are Bue
Ansvarlig teknisk support

Are har jobbet i Pro Tech siden 2011 og er sjef for backoffice/teknisk support. Han er IT- og produktansvarlig, og er ekspert på nettverk og datarelaterte oppgaver, derav IP kameraer.

odd pro tech

Odd Rolf Olafsen
Senior elektro Ingeniør

Odd jobbet for Hafslund i 35 år før han begynte hos oss. Han er elektro-ingeniør og bidrar med sin kompetanse blant annet i anbud og større prosjekter. Odd er også i styret til Pro Tech A/S.

 

bikkja pro tech

Thomas Lund
Sjefsmontør

Thomas har tidligere jobbet i Thune Security under Ola Thune og sist for Hafslund sikkerhet. I Pro Tech AS er Thomas ansvarlig for alt av montering og service. Thomas har jobbet med montering av telekommunikasjon og svakstrøm siden 1997. Hos oss har han vært siden 2006.

 

regnskap pro tech

Mari-Ann Haugland
Regnskap

Mari-Ann har hatt ansvaret for regnskapet hos oss siden 2015. Mottoet til Mari-Ann er «Rett regnskap gir godt vennskap»

 

Pro Tech har egen inhouse monteringsavdeling som har montert i overkant av 3000 alarmanlegg og over 800 kameraanlegg. Grunnet lang erfaring har vi særdeles god på kalkulasjon av tidsforbruk på prosjekter. 

Fyll inn kontaktskjema nedenfor, så tar vi kontakt med deg!