Kameraovervåkning Treningssenter

Ring for en uforpliktende befaring

Idag blir fler og fler treningssenter ubemannede. Dermed møter man på utfordringer som medlemmer som sniker seg inn utenom åpningstider, ikke-medlemmer som tar seg inn, og tyveri. Vi har sett mange kreative personer som trekker kortet sitt én gang, for så å ta med seg tre venner til inn på senteret. Vi har også opplevd at folk sover over natten på treningssenteret.

På nattestid ønsker man ikke å ha personer inne på senteret, for å forhindre ukontrollerte situasjoner med skader. Kameraovervåkning med varsling kan gi alarm dersom noen er på stedet utenom åpningstider, slik at man kan forhindre dette. Høyoppløselige kameraer fra Pro Tech kan identifisere gjerningspersoner, slik at man kan stoppe problemet. På treningssenter kan man dessverre ofte oppleve at personer bryter opp skap i garderoben og stjeler ting. Det er ikke lov å ha overvåkningskameraer inne i garderober, men man vil kunne lette oppklaring av sakene ved å ha kontroll over hvem som går inn og ut. Dyre vinterjakker og eiendeler kan lett forsvinne. Med god CCTV kan man lett seg om personer går ut med det samme som de kom inn med. Tyveri av hantler, vekter og treningsutstyr kan lett bli avklart med god fjernsynsovervåkning.

Slossing, skader og dop kan enkelt avdekkes og forhindres med gode kameraløsninger. Idag er det en utfordring at personer bruker treningssenter som en plass for omsetning av narkotika.

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015