Hvorfor velge Pro Tech?

Pro Tech AS kan vise ekspertise opparbeidet gjennom mange år i bransjen. Vi har god soliditet og sikrer garantiansvar. På den måten kan du som kunde være trygg på at du satser på en samarbeidspartner som er stabil, og kan bidra med solid service over mange år.

Vi har varelager for mange millioner noe som sikrer rask service og support. Mange montører unngår eget varelager for å spare penger. Dette fører til lang ventetid hvis kundene trenger å bytte ut deler til overvåkningsanlegget. Med eget varelager kan vi tilby kjapp og effektiv support, noe som er alfa omega når det kommer til sikkerhet. Vi har også et eget showroom på Storo Storsenter hvor kunder kan komme for support eller for å teste kameraløsningene vi tilbyr. 

  • 18 års erfaring med kameraovervåkning
  • Erfaring med alt fra små anlegg til kjøpesentre med flere hundre kameraer
  • Lang erfaring sikrer kontinuitet
  • Bruker in-house montører som har jobbet i firmaet i mange år
  • Mulighet for 24/7 support
  • Showroom på toppen av Oslos største kjøpesenter på Storo
  • Eget for flere millioner varelager sikrer rask support

Uforutsette ting kan skje, og noen ganger må man dykke i arkivene for å ordne opp i en sak. Vi er gode til å levere dokumentasjon, slik at du sitter med full kontroll. Vi har holdt på med kamera i 20 år og har bred erfaring på alt fra små anlegg til kjøpesentre og kommuner med mange hundre kameraer. 

“Jeg har aldri sett så god dokumentasjon på kameraovervåkning noen gang. Har sett det på sterkstrøm og rørlegger [hvor det er lovpålagt], men aldri på svakstrøm og kameraovervåkningsanlegg!”
– Anton Wallin, driftssjef Storo Storsenter

Hvorfor er det viktig med god FDV dokumentasjon?

God dokumentasjon er en meget stor fordel i forhold til nyoppstartede bedrifter som kan forsvinne etter kort tid uten dokumentasjon – hva gjør du hvis et kamera slutter å fungere?

Vi har høy ekspertise på både datainfrastruktur og fysisk montering. Hos oss er det kun medarbeidere som mestrer godt norsk og god engelsk for å hindre misforståelser og sikre god kommunikasjon. Vår in-house monteringsavdeling ser gode løsninger, og har lang erfaring, noe som gjør at vi tenker på alt. Prosjektering, teknisk avdeling og kundesupport er også samlet på ett sted, slik at du ikke trenger å forholde deg til flere aktører. Pro Tech AS gir deg et kvalitetsprodukt som vil vare over mange år, raskt og sikkert!

Hvorfor velge firma med egen intern monteringsavdeling?

Intern monteringsavdeling gjør at du som kunde ikke trenger å forholde deg til flere aktører. Det gjør prosessen enklere for deg. Du har en kontaktperson og montør fra Pro Tech som du kan forholde deg til, samtidig som at vi har kontroll på nøyaktig hva som er blitt gjort hvor, samt dokumentasjon på dette. Dersom noe mot formodning skulle skje med kameraanlegget, vil vi kunne se i våre papirer hvordan anlegget er satt opp. Med innleid montør som, kan det være vanskelig å finne ut hvor kabler, switcher og opptaker står, og dermed få løst en situasjon. Vi har erfarne norske arbeidere som har jobbet i firmaet i mange år.