Kameraovervåkning parkeringsgarasje

Ring for en uforpliktende befaring

Bulker, riper, og mindre ulykker er vanlige problem i ethvert parkeringsanlegg. Man kan også oppleve folk som kjører i porter og inn i andre biler, og folk som sover natten over i garasjeanlegget. Med profesjonell CCTV kan du få opptak av biler i høy oppløsning, slik at du enkelt kan lese nummerskilt og identifisere personer. Styrbare kameraer med autotracker følger personer og biler automatisk, slik at du aldri mister dem av synet.

Ved tyveri/kriminalitet kan det være vanskelig å identifisere gjerningspersonen kun på utseende. Med overvåkningsanlegg til parkeringsgarasje kan du følge personen til en bil, og identifisere basert på registreringsnummer. Komplett kameraovervåkning i parkeringsanlegg gjør at man kan umiddelbart finne ut hvor gjerningspersonen kom fra, hvilken bil personen brukte, og hvordan de så ut. Dette kan man enkelt og greit eksportere til en minnepenn for deling med politi i en etterforskningssak.

Det er ofte dårlig belysning og mørkt inne i en parkeringsgarasje. Derfor er det viktig med nattsynskamera som kan se i mørket. Pro Tech leverer kamera med nattsyn som filmer og gjør opptak av imponerende kvalitet, selv i mørket. Våre overvåkningskamera kan filme i 0.005 lux selv uten IR-opplysning, noe som sikrer fargebilder selv i mørke.

Kamera med bevegelsesdeteksjon kan gi deg varsling dersom noen befinner seg i garasjen utenom åpningstider, slik at du kan forhindre at uvedkommende er på stedet. Vi har dessverre erfart at folk bruker parkeringsgarasjer som lokasjon til narkotikadistribusjon og andre ulovligheter, noe som er lett å stoppe dersom man har god kameraovervåkning.

Pro Tech holder til i Oslo og har Østlandet som kjerneområdet. Likevel leverer vi kameraovervåkning til hele landet.

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015