Søk etter avlyttingsutstyr

kurs i antiavlytting pro tech
Avdekking av avlytting bedrift


For bedrifter er det ofte essensielt at informasjon som blir snakket om under møter ikke kommer på avveie. For eksempel er det viktig at konkurrerende firmaer ikke får tilgang til sensitiv informasjon, forretningsplaner og tilbudspriser i en anbudsrunde. For å være sikker på at man ikke blir avlyttet, er det nødvendig med et grundig søk. Våre profesjonelle kan avdekke avlyttingsutstyr og overvåkningsutstyr i alle omgivelser.

Våre eksperter bruker avansert teknologi for å avdekke / bekrefte avlytting i bygg, møterom, kontorer og heiser. Vi er det private firmaet i Norge med lengst og høyest kompetanse på antiavlytting. Vi leverer ukentlig bistand til bedrifter over hele landet for å finne ut om bedriften blir avlyttet eller overvåket. De fleste bedrifter ønsker diskresjon rundt dette temaet, og det er derfor vanlig at vi inngår en taushetserklæring med firmaet før vi utfører søk etter avlyttingsutstyr. Dersom vi gjør funn ved børsnoterte firmaer er det opp til firmaet om de ønsker å informere media eller politiet om dette. Noen firmaer ønsker å ikke la avlytteren vite at han/hun er avslørt, og lar avlyttingen fortsette på en kontrollert måte. Ved å la avlyttingen fortsette kan man plante feilinformasjon og oppnå at avlytteren avslører seg selv.

Diskrét antiavlytting – vi holder en lav profil under søk etter avlyttingsutstyr

Det er ikke uvanlig at dere som kunde ønsker at vi kommer utenfor vanlig åpningstid for å holde en lavest mulig profil. Dersom vi ikke reiser med taxi eller fly, ankommer vi i anonyme biler uten logo. Våre ansatte stiller alltid i sivile klær uten firmalogo. Dette for å ikke urolige ansatte eller å bli oppdaget av avlytteren.
Vi kan reise over hele verden men vi tar forbehold om at utstyret vårt er tillatt i landet vi reiser til. Vi kan være behjelpelig med å søke om innførsel av utstyr til de landene dette kreves.


Det er vanlig å dele et søk inn i to deler:

Fysisk søk:

Her søker vi fysisk etter avlyttingsutstyr som ikke sender akkurat når vi måler. Vi vet hvor de fleste profesjonelle og ikke profesjonele avlyttere pleier å plassere avlyttingsutstyret sitt.

Elektronisk søk:

Her stiller vi med utstyr som dekker mange forskjellige teknologier og som koster mange hundre tusen kroner. Dette utstyret fanger opp utstyr som sender informasjon enten via kabel eller trådløst.

Dersom du har mistanke om at du blir avlyttet er det viktig å finne ut om det er avlyttingsutstyr installert i områder der du befinner deg. Vi gjennomfører søk hvor vi bruker profesjonelt utstyr for å avdekke overvåkningsutstyr.

Avdekking avlytting privatperson

Vi utfører søk i hus, hjem, hytte, eiendom og biler også. Vi kan skreddersy en pakke tilpasset deg og dine behov. Ta kontakt for en uforpliktende befaring.

antiavlytting detektor pro tech
antiavlytting pro tech
antiavlytting detektor pro tech