Kameraovervåkning Industrianlegg

Ring for en uforpliktende befaring

På industrianlegg vil det ofte være store verdier som tiltrekker seg kriminelle. Når industriområdet i tillegg er stort, kan det være vanskelig å holde oversikt over alle innganger og porter. Med kameraovervåkning fra Pro Tech får du full oversikt over anlegget, uavhengig av hvor store avstander det er.

Automatisk kalenderstyrt varsling gjør at når det er folk på jobb, fungerer overvåkningskameraet som en forsikring dersom noe skulle hende. Utenom jobbtider blir kameraene til alarmer, som gir deg varsling dersom det er folk på stedet når det ikke skal være det. På denne måten gjør vårt CCTV deg trygg på at ingen uvedkommede har tilgang til området.

Med flere bygg spredt ut over et stort område kan det være en utfordring å samle all kameraovervåkning på ett sted. Vi i Pro Tech kan levere et kameraanlegg som kan styres og administreres gjennom en og samme server, slik at man har full kontroll. Tilgang til kameraovervåkningen kan deles og kontrolleres raskt og enkelt.

Overvåkning av instrumenter og maskiner

Vårt overvåkningsanlegg gir ekstremt høyoppløselige bilder, noe som gjør at det kan brukes til å overvåke maskiner og målere. Dette kan spare mye arbeidskapasitet siden du ikke trenger å være fysisk tilstede for å kontrollere verdier og instrumenter. Med termiske overvåkningskamera vil du ha muligheten til å overvåke temperaturen på maskiner, instrumenter og serverrom. Dette kan være et avgjørende brannsikringstiltak, siden de termiske kameraene har mulighet til å oppdage temperaturøkning lenge før en røykvarsler. Et varmesøkende overvåkningskamera vil dermed begrense eventuelle brannskader betydelig. En annen fordel med termisk overvåkning er at det kun gir alarmutslag når det oppdager levende vesener. Du vil dermed unngå feilalarmer fra naturlige bevegsler i bilder, som trær eller innsekter. 

Hvorfor ha kameraovervåkning på industrianlegg?

Dagens profesjonelle kjeltringer vet veldig godt at industrianlegg ofte blir kameraovervåket, og vil prioritere å ta seg inn på et område som ikke har kameraovervåkning. Med høyoppløselige kameraer fra Pro Tech får man gode bilder som kan brukes til identifisering i en politietterforskning. Vi har også stor suksess med å kombinere TV-overvåkning med varsling. På den måten får man varsel med en gang noen tar seg inn på området. Da kan du  gå inn på kameraovervåkningen og se hvem som oppholder seg der. Mange av våre kunder foretrekker styrbare kameraer, slik at man kan finne personen og zoome inn for å få gode bilder av vedkommende.

I gamle dager var det mange utbyggere som hyrte inn vekterfirmaer som sendte personell innom industrianlegget et visst antall ganger i døgnet. Ulempen med denne løsningen er at kriminelle simpelthen kan vente til vekterne har forlatt området, for så å ta seg inn uforstyrret. Denne løsningen er også veldig kostbar. Idag får du en mye billigere løsning ved å ha kameraovervåkning med varsling, som varsler en vakttelefon eller en eller flere personer i firma. Man kan også knytte kameraene opp mot en alarmsentral. Fordelen med å bruke en vaktsentral er at man alltid har folk på vakt som vil kunne sjekke kamaeraovervåkningen og iverksette varslingsprosessen umiddelbart. Vaktsentralen er bemannet 24/7. Pro Tech har samarbeid med vaktselskaper og leverer denne tjenester.

Pro Tech holder til i Oslo og leverer kameraovervåkning til hele landet. Kom innom vårt showrom eller ta kontakt for en befaring.

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015