Timelapse gjort enkelt

Vi i Pro Tech AS har utviklet en løsning for timelapse-kamera. Løsningen består av en nettside som er tilkoblet din kameraløsning. Vi henter automatisk bilder fra kameraet og lagrer dem på vår server. Bildene brukes til å lage timelapse-video samt å vise et stort bilde på nettsiden. Har du valgt å ha bildearkiv vil bildene også lagres her.

Løsningen

Løsningen består av en nettside som er tilkoblet din kameraløsning. Nettsiden består av et livebilde fra stedet samt timelapse-videoer fra intervaller som du selv bestemmer. Løsningen er modulær og du kan forespør ulike funksjoner som bildearkiv, timelapse-video fra start og passordbeskyttelse. Du kan også splitte nettsiden inn i en offentlig og privat side. For eksempel, om du ønsker å ha timelapse-siden tilgjengelig for alle, men har lyst til å ha bildearkiv bak passordbeskyttelse, kan vi ordne dette.

Den beste løsningen for byggeplass

Vi i Pro Tech AS ønsker at din byggeplass har det beste utstyret, og kan også levere kameraløsning sammen med timelapse-løsningen. Vi vil da montere kameraene og sette dem opp for timelapse, slik at din timelapse-nettside er klar så fort som mulig.

Mer informasjon

For mer informasjon på timelapse-løsningen, besøk vår datterside: https://timelapsekamera.no.

Bestilling

Bestill løsningen i dag ved å sende en epost til post@timelapsekamera.no eller ved å ringe oss på telefon 22 22 11 11. Timelapse-siden drives av Pro Tech AS og har de samme kompetente montørene og teknikerne, slik at du får en løsning som vi er sikre på at du kommer til å være fornøyd med.