Kameraovervåkning Borettslag

Ring for en uforpliktende befaring

Når styret i borettslaget har bestemt seg for å skaffe kameraovervåkning, kan det være en tung prosess å få det endelige kamerasystemet på plass. I Pro Tech er vi opptatt av å finne løsningen som passer deg, og få dette montert så fort som mulig.

I borettslag er det ofte hyppig utskiftning av styremedlemmer, og det kan være å lett å miste oversikt over hvem som har kontroll på overvåkningsanlegget. Derfor leverer vi god dokumentasjon, i tillegg til å ha support tilgjengelig mandag til lørdag. Med en serviceavtale får du gratis support, årlig service hvor vi oppgraderer firmware og kameraer, og årlig opplæring med eventuelle nye styremedlemmer. Med medfølgende instruks og tekniker tilgjengelig mandag til lørdag kan du være sikker på du alltid har kameraovervåkning i topp stand, og at kundeservice er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vi i Pro Tech vet at kvalitet og stabilitet er viktig. I et borettslag eller sameie er det ikke sikkert at man legger merke til at et kamera slutter å fungere, ettersom man kun sjekker når man trenger et opptak. Derfor leverer vi kameraer med høy standard, som vi vet fungerer godt over tid. Vår erfarne monteringsavdeling finner de beste løsningene for installasjon av kameraovervåkning, så det ser pent ut i innganger og trappeoppganger; ingen kabler som henger og slenger på rare steder!

Pro Tech holder til sentralt i Oslo, hvor vi har flott showrom som viser vår kameraovervåkning. Kom innom eller ta kontakt for en befaring!

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015