Hva er ILoq?

iLoq er en selvdrevet digital lås som gir deg en unik mulighet til å ha full kontroll over nøkler, brukere og samtidig gir en stor økonomisk besparelse sammenlignet med tradisjonelle låsemetoder. Løsningen møter alle fremtidige krav og ønsker til et moderne låsesystem. Med iLoq trenger du ikke bekymre deg for tapte, frastjålet eller kopierte nøkler. Avansert og sikker teknologi gjør nøkkeladministrasjon meget enkelt og umuliggjør direkte duplisering av nøkler. Låssylinderne passer i alle standard låskasser og systemet trenger verken batterier eller ledninger hvilket gjør monteringen enkel og kostnadseffektiv.

Enkel montering

iLoq ser ut som en helt vanlig sylinder, og har samme mål som en vanlig nøkkellås. Du trenger ikke å bore større hull i døren. iLoq er utrolig enkel å montere, slik at du lett kan gå over til nytt system på bare noen få minutter. Utskifte av låsen er like enkelt. iLoq krever ingen kabler og er enkel å montere, slik at hvem som helst kan montere låsen.

Mistet nøkkel? Ikke noe problem

iLoq er enkelt å montere, lett å administrere og krever lite vedlikehold. Skulle nøkler forsvinne – enten de blir frastjålet eller mistes er det lett å deaktivere den gamle og opprette en ny. Hele prosessen er gjort på under 1 minutt ved hjelp av enkle verktøy.

Selvgenerert strøm

iLoq trenger verken kabler eller batterier for å fungere. Sylinderne genererer selv strøm når nøkkelen plasseres i låsen. Den kinetiske energien som utvikles når man dytter nøkkelen inn i låsen er nok til å lese av chippen i nøkkelen og avgjøre om nøkkelen har godkjent tilgang til sylinderen eller ikke . Låsene er laget for norske værforhold og takler hele -40°C. Sylinderne er beregnet til å tåle inntil 1 million åpninger som sikrer flere års bruk før utskifte er nødvendig.

Full kontroll

I situasjoner hvor opplysninger om hvem som har kommet eller gått er sentralt, for eksempel ved innbrudd, hærverk eller andre kriminelle aktiviteter er det meget enkelt å hente ut logger over hvem som har brukt døren. Du vil kunne se hvilken nøkkel som er brukt, hvem som eier nøkkelen og hvilket tidspunkt den respektive døren ble brukt.

Administrer systemet selv eller la oss gjøre det

Velg mellom å drifte løsningen på egenhånd eller overlat ansvaret til oss. Ved å drifte løsningen selv vil alt nødvendig utstyr for å programmere nøkler og sylindere overleveres til dere, og vi kan gi brukerne grundig opplæring for å sikre riktig kunnskap om drift. Dersom Pro Tech får fullmakt til å drifte systemet vil vi supplere nøkler og utstyr etter behov – alt kan hentes i butikken vår på Storo i Oslo, sendes med budbil eller som rekommandert sending via Posten.

Hvem passer ILOQ for?

Vi leverer flere typer løsninger slik at du kan få iLoq tilpasset til din bruk. Vi kan montere for alle – fra enkeltleiligheter og boliger til kontorer og lagerbygninger. Enten du driver kontor og vil ha iLoq til alle dørene, ønsker høyere sikkerhet på de mest sensitive dørene, styrer et borettslag og vil at alle beboerne skal bruke iLoq, eller simpelthen bare vil ha en sikker lås til boligen din – vi leverer en skreddersydd løsning for ditt bruk.

Borettslag er ofte tilhengere av å la oss ta ansvaret for å alltid være trygg på at systemet er operativt og ingen beboere lider av at styre eller vaktmestere med nødvendig kompetanse byttes ut eller forsvinner.

iLoq passer utmerket for bedrifter, kontorer, organisasjoner, butikker, borettslag, studenthus, og boliger i alle størrelser.

Les mer på iLoq.no