Hvor mange er det i butikken nå?

Pro Tech har utviklet en løsning for telling av kunder. Teknologien tillater people counting av folk som går ut og inn av butikken, slik at du alltid har kontroll over antall kunder inne i butikken til enhver tid. Du kan begrense antall kunder i butikken slik at du kan overholde sikkerheten tilknyttet koronaviruset COVID-19. Du kan også koble kundetelleløsning til en skjerm som du kan ha ved inngangen, slik at kundene vet hvor mange som befinner seg inne i butikken.

Du kan også vise hvor mange flere som kan gå inn, slik at de slipper å lure på om butikken har nådd kundekapasiteten eller ikke.

Hvorfor bør jeg skaffe meg et kundetellesystem?

Flere og flere butikker nå til dags har begrensninger på hvor mange folk kan være inne i butikken om gangen, men det er vanskelig å holde styr på dette, siden manuell telling kan være ganske så rotete. For kunder som ønsker å respektere dette kan det også være vanskelig. Et system som kan få til people counting i butikken og som kan vise denne informasjonen til kundene er utrolig nyttig. Vi leverer en løsning som oppfyller dette.

Sammen med vår persontelleløsning og Hikvisions avanserte tellekamera kan du lett telle kunder og slippe unødvendige utgifter fra eventuelle bøter for å ha brutt lover rundt maksimal antall kunder.

Hvordan fungerer dette?

Systemet vil telle antall kunder og vise dette direkte, og kan også gi deg oversikt over kundetrafikken, slik at du alltid kan være forberedt over hvor travelt det kommer til å være.

Persontellekameraet kan detektere mennesker helt ned i en belysning av 0,001 lux (svart/hvitt-bilde). Dette holder tellekvaliteten på topp. Kameraet har også digital WDR (wide dynamic range), som betyr at den dynamisk stiller inn lyssensoren slik at det alltid har høyest mulig bildekvalitet med minst mulig overeksponering. Kameraet har også IR-lys med rekkevidde på 6 meter, slik at kameraet kan detektere folk uansett belysning.

Nå til dags har flere og flere butikker restriksjoner på hvor mange kunder som er tillatt i butikken, og for å overholde dette vil en god løsning for people counting være essensielt.

Hva trenger jeg for å bruke kundetellesystemet?

Alt som trengs for å kunne starte med people counting er kundetelleprogrammet, kameraet fra Hikvision (begge inkludert) og et display for å vise kundeantallet.

Ta kontakt med oss for pristilbud på mail post@pro-tech.no eller ring oss på telefon 22 22 11 11