Kameraovervåkning Utested og nattklubb

Ring for en uforpliktende befaring

På kveldstid kan det fort oppstå uenigheter og uønskede situasjoner. Ofte kan det være vanskelig å oppklare situasjonen, samt at politiet kan kreve opptak av hendelsen. Med kameraovervåkning fra Pro Tech er du sikret god kameraovervåkning, også i mørket. Kameraene virker preventivt mot innbrudd, og sikrer lett uthenting av opptak fra en sikker harddisk. Lommeboktyverier, slåssing, og narkotikadistribusjon, tyveri bak baren, og uenigheter med vakter er noen av utfordringene som kan løses med CCTV overvåkning.

I nærheten av et utested på Grünerløkka ble en mann funnet i bunnen av en trapp med store hodeskader. Politiet mistenkte at han hadde blitt utsatt for ulovlig handlinger. Med god kameraovervåkning fra Pro Tech avdekket man at vedkommende hadde vært beruset og falt baklengs ned trappen. Overvåkningsanleggene vi leverer er enkle i bruk, og det er lett å finne frem til å hente ut opptak.

På kveldstid trenger man kameraer med nattsyn som kan se i mørket, og inne på utesteder er det ofte dunkel belysning. Vi leverer kameraer som takler dårlig lysforhold, og kan filme selv i mørket, i lite og utfordrende lys.

Pro Tech holder til i Oslo, og leverer kameraovervåkning både til Østlandet og resten av landet.

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015