Kameraovervåkning eiendomsselskap

Ring for en uforpliktende befaring

Det er flere grunner til å ha kameraovervåkning for eiendomsselskaper. Kameraovervåkning brukes hyppig av eiendomsselskaper for å følge byggeprosessen, for å passe på at arbeidet går silkemykt, og for å kunne oppdatere kunder.

Flere kunder kjøper leiligheter og hus på tegning, og venter i spenning på at bygningen skal bli bygd slik at de kan flytte inn. Derfor er det lurt å kunne følge med på prosjektene for å kunne oppdatere kunder og for å passe på at alt blir gjort. For oss alle er tid penger, og særlig for selskaper. Ved å reise ned til byggeprosjektene taper man mye tid på reisen, og personalkost koster mye. Med et komplett kamerasystem fra Pro Tech kan man med bare et par trykk få bilder direkte fra stedet, slik at man kan følge med på flere prosjekter samtidig.

Byggeplasser er også et utrolig sårbart offer for tyveri og innbrudd, og med kameraovervåkning kan man følge med at alle som er på stedet ikke er uvedkommende. Byggematerialer er dyre og om noen kommer og stjeler alt vil eiendomsselskapet og byggeselskapet tape mye tid og penger, og kundene kommer ikke til å bli blide. Kameraovervåkning som står på 24/7 kan gi deg full kontroll over stedet, og vi tilbyr overvåkningssystem med varsling, slik at du ikke trenger å følge med på kameraene til enhver tid; du vil få varsling om noen besøker stedet uanmeldt.

Etter eiendommen er bygget, er det likevel en god periode før eiendommen blir overtatt av sluttkunde. I denne perioden er det særdeles viktig å sikre plassen, slik at ingen flytter inn uanmeldt, bryter seg inn for å feste, eller bryter seg inn for å stjele stylingmøbler og annet interiør. For eiendomsselskap som har ansvar for eiendommer er det utrolig viktig å kunne holde stedene sikre for å ikke ødelegge ryktet eller tape masse penger.

Eiendomsselskaper er stolte, og vil gjerne skryte av prosjektene sine. Med et komplett kamerasystem fra Pro Tech vil du få flotte og klare bilder av stedet, slik at du kan sende kunder høykvalitetsbilder med progresjon og kan lage en fantastisk portfolio. En sterk portfolio gir mye trygghet og sikkerhet hos kunder, som vil se på eiendomsselskapet som trygg og serviceinnstilt.

En eiendom er en stor investering til flere millioner kroner, og derfor er det lurt å holde kundene dine fornøyde. Selskaper som Olav Thon og Godlia holder sine kunder fornøyde med progresjonsoppdateringer, slik at de får fornøyde kunder – noe av det beste en bedrift kan ha.

Med kameraovervåkning fra Pro Tech vil du få kameraer av høy kvalitet slik at du kan oppdatere kundene dine med flotte bilder fra stedet. Vi leverer også timelapsekameraer, slik at du kan få en flott progresjonsvideo å vise frem til nye potensielle kunder. Kameraovervåkning kan også brukes til timelapsevideo, som er perfekt for å dokumentere byggeprosessen og er også et fint reklameinnslag.

Ring 22 22 11 11 dersom du har spørsmål.

Pro Tech har showrom i Oslo og leverer kameraovervåkning til hele landet.

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015