Kameraovervåkning Butikk

Ring for en uforpliktende befaring

I en butikk kan et tyveri ha store konsekvenser. Derfor er det viktig å ha god kameraovervåkning som både virker preventivt, og har gode bilder. På den måten kan du kommunisere til de kriminelle at de blir filmet, i tillegg til at du kan identifisere personen. Det nytter vanligvis ikke å anmelde mann i olabukse og svart genser hvis man ikke har videoovervåkning av personen. Det er viktig å ha sylskarpe bilder som kan brukes til identifisering.

Vi leverer diskret kameraer som ikke ødelegger designet i butikken. Høyoppløselige bilder sikrer at du kan se hva som går oppi poser, samt lese antall og type varer. Når det kommer til klesbutikker, er det ikke er lov å filme inne i prøverom. Derfor er det desto viktigere å ha gode bilder av personer på vei inn og ut av prøverommene. Med våre kameraer kan du lese tellekanter og se nøyaktig hvilke varer som tas med inn i prøverommet, slik at riktig antall kommer ut igjen.

Med en skjerm plassert i nærheten av kassa eller på bakrommet kan man ha oversikt over hele butikken og bak alle hyller uten å forlate kassa. Mange velger også å ha en skjerm på pauserom eller kontor, slik at man har oversikt over butikken dersom det skulle oppstå en situasjon hvor det kreves ekstra bemanning. Intimiderende kunder kan ofte skremme medarbeidere, og forvekslinger med kontanter kan ofte forekomme. Hvor mye som har blitt betalt kan bli avklart med én gang, ettersom de siste 5 minuttene kan spilles av med ett klikk på skjermen.

Som butikksjef er det viktig å ha kontroll over butikken. Med profesjonell kameraovervåkning for butikk kan du enkelt kontrollere at butikker er blitt åpnet av medarbeider fra mobilen, og også overvåke butikken fra bakrommet for å kunne bistå når det trengs. Det kan være ubehagelig å komme på jobb og se at man har glemt å låse kvelden før. Med kameraovervåkning kan du enkelt og greit bli kvitt usikkerheten, og se om det har vært noen innom butikken.

Besøk gjerne vårt showrom i Oslo, hvor du kan få en demonstrasjon av vår kameraovervåkning.

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015