Hammerglass®

Hammerglass® er en robust uknuselig glassløsning for vinduer, dører eller andre glassinnretninger. Perfekt for å beskytte store verdier mot ran og hærverk. Hammerglass® er 300 ganger sterkere enn vanlig glass og har UV-beskyttelse på 99.6% som betyr at det verken blekner eller taper kvalitet over tid. Det er også ekstremt lett å vedlikeholde; grafitti og annen maling vaskes enkelt av.

 • Uknuselig
 • Skuddsikkert
 • Lyddempende
 • Eksplosjonssikkert

Vi tilbyr levering og montering av Hammerglass® tilpasset dine behov. Glassløsningen passer til vanlige husvinduer, dørvinduer, butikkvinduer, glassmonter eller speil. Hammerglass er også perfekt til offentlig infrastruktur som for eksempel bussskur som er utsatt for hærverk.

Hvorfor investere i Hammerglass®-løsning?

For privatpersoner er Hammerglass® et gunstig produkt for å beskytte hjemmet. Ved å bytte ut vanlige vinduer med Hammerglass gjør du huset innbruddssikkert. En liten stein eller en hard ball kan føre til store skader på vindusglasset. En knust rute er dyr å fikse, og kan være ekstremt lite beleilig hvis det er vinter og kaldt eller hvis det regner. Med Hammerglass® trenger du aldri mer å bekymre deg over skader på ruten. Glasset tåler imponerende belastninger og er ekstremt enkelt å vedlikeholde.

Alle butikker med glassvindu og glassmonter er sårbare for både innbrudd og hærverk. Likevel er man avhengig av av kundene skal se butikken og produktene butikken selger. Vanlige sikkerhetsglass er ofte bare vanlig glass i flere lag. Dette fører til at kraftige støt mot glasset knuser noen av glass-lagene som derfor må byttes ut. Et kraftig slag mot Hammerglass® fra en slegge vil bare skape små merker, akkurat der sleggen treffer. Med Hammerglass slipper du å tape penger på nytt glass, og på at bedriften må holdes stengt når glasset skiftes. Det er også en stor jobb å rydde opp glassskår etter knusing. På videoen under ser man hvor sjanseløs raneren er mot det superrobuste Hammerglasset.

Innbruddsikker

Ran av butikker med høye verdier er dessverre et utbredt fenomen. Et Hammerglass® er fullstendig innbruddsikkert. For en gullsmed, urmaker eller elektronikkbutikk som har høye verdier i butikken er det essensielt å sikre disse. Et Hammerglass® gir både mulighet til produktpresentasjon og fullstendig innbruddssikkerhet.

Vandalsikkert

Hærverk og vandalisme er dessverre et svært vanlig problem i det offentlige rom. Vinduer og glasskonstruksjoner på busstopp og togstasjoner er ekstra utsatt fordi de ofte ligger i sentrale strøk. Det skal ikke mer til enn en liten stein eller et slag før vanlig glass blir ødelagt. Dette fører til store unødvendige kostnader for samfunnet, og forsøpler offentligheten. Hammerglass er fullstendig vandalsikkert og uknuselig, og egner seg bra i bussskur eller som glassvindu på skoler. Hammerglass er en engangsinvestering som gir det vandalsikkert glass i mange år

Skuddsikker

I tillegg til å være uknuselig er Hammerglass® også skuddsikker. Avhengig av hvilket Hammerglasprodukt du velger, beskytter det mot kalibre fra .22 til 7.62x51mm. Et skuddsikkert glass er perfekt for foretak med store verdier eller som trenger ekstra sikkerhet, som bankfilialer og ambassader. I tabellen til høyre finner du hvilke kalibre de ulike glassproduktene beskytter mot:

Lyddempende

Hammerglass® beskytter også mot støy. Støyskader oppstår lett som følge av langvarig eksponering av høy lyd. Dette kan være vanskelig å oppdage før det er for sent, og umulig å fikse når skaden har skjedd. Støydempende glass er derfor perfekt for kontorlokaler i støyende omgivelser, som i en travel by eller like ved en motorvei. Hammerglass® er derfor også egnet til lyddempere ved traffikerte veier eller jernbaneliner for å sikre støyfrie omgivelser. Hammerglass® er en universell uknuselig glassløsning som er robust, lett og lyddempende.

Hammerglass er perfekt til

 • Alle type butikker
 • Gullsmed eller urmaker
 • Bankfilialer
 • Private hjem
 • Politi og militære
 • Offentlig bygg som skoler
 • Som støydempende gjerde
 • I busskur