Hvor monterer vi?

Kan Pro Tech montere kameraer over hele landet?

Pro Tech holder til på toppen av Storo Storsenter i Oslo. Vi har Oslo og Østlandet som kjerneområdet, men reiser også rundt i hele landet og monterer. Siste store kjøpesenteret vi leverte på var Solsiden kjøpesenter i Trondheim. Vi er best på kameraovervåkning i Oslo og Akershus, og har blant annet levert til Stovnersenteret og Ullensaker kommune i Oslo og Akershus. Vi har lokale samarbeidspartnere rundt omkring i Norge, men kundeserviceavdelingen løser de fleste sakene via fjernsupport / fjernstyring av anleggene.

Vi i Pro Tech er spesialister på montering av kameraovervåkning. Dersom du ønsker å kjøpe overvåkningskameraer uten montering, kan vi anbefale vår datterside Spyshop.no. Vi monterer kameraer fra Hikvision, verdens største leverandør av kameraovervåkning, som leverer toppkvalitets overvåkningskameraer med 4K-kvalitet.

Ta kontakt på tlf. 22 22 11 11 for en uforpliktende befaring, eller besøk vårt flotte showrom i 4. etasje på Storosenteret i Oslo hvor du kan oppleve den gode kvaliteten på kameraene vi tilbyr!