Bildet viser Storo Storsenter der vi monterte kameraer i 2014.

kameraovervåkning kjøpesenter

Ring for en uforpliktende befaring

Vi i Pro Tech vet at kjøpesentre krever mange kameraer over flere etasjer, og gjerne ulike typer kamera på ulike steder. Med vår erfaring kan du være sikker på at vi finner den beste løsningen for deg; vi tar oss av alt fra planlegging, prosjektstyring og montering, til oppsett, vedlikehold og service.

Noen av kjøpesentrene vi har montert kameraovervåkning på er Storo Senter, CC Vest, Stovner Storsenter og Solsiden kjøpesenter i Trondheim.

Kjøpesentre har mye verdier, og tiltrekker kriminelle. Dermed er det viktig å kunne identifisere potensielle tyver blant mange personer. For å få til dette er det essensielt med gode bilder for å identifisere. Potensielle kriminelle kan følges av styrbare kameraer, høyoppløselig bilde bekrefter identifikasjon, og korrekt plassering sikrer overlapp, slik at man kan følge vedkommende gjennom hele senteret. Våre kameraanlegg er lette å bruke, og det er enkelt og raskt å finne frem til opptak.

Kjøpesentre stiller ofte høyere krav til kameraer enn andre. De må være styrbare, faste, robuste, stabile, og samtidig fungere under varierende lysforhold. Innganger kan ofte være en utfordring, ettersom mye motlys kan gjøre det vanskelig å se/identifisere personer. Våre gode motlyskameraer er spesielt designet for å stå inne og filme ut med lys imot, og takler denne utfordringen.

I tillegg til å stille høyere krav til prosjektstyring, stiller kjøpesentre også høye krav til lagring og nettverk, noe vår teknisk avdeling er eksperter på. Vi har erfaring med større nettverk og kameraanlegg, og kan sette opp og vedlikeholde store anlegg. Serviceavdelingen er klar for å hjelpe deg seks dager i uken, og rykker gjerne ut på kort varsel for å sikre at du alltid har kameraovervåkning på ditt senter.

Vi i Pro Tech har overvåkningsanlegg som kan er kompatible med smarttelefoner, og tilgang til anlegget kan enkelt deles, kontrolleres, og fjernes. På denne måten kan vektere ha en app på mobilen, som gjør at de kan følge med på resepsjon og resten av senteret mens de går runder.

Når anlegget er ferdigstilt er det viktig med en leverandør med teknisk avdeling som kan rykke ut kjapt. Vi leverer rask support, og har all ekspertise inhouse. Dette gjør at vi kan fikse problemer, i tillegg til å ha full kontroll på montering, slik at vi vet hvor alt av kabler, kameraer og switcher er. Vi kan også tilpasse oss arbeidstider, og arbeide utenfor senterets åpningstider, eller de tidene det er minst trafikk på senteret.

Pro Tech har flotte lokaler sentralt i Oslo hvor du kan få demonstrert kameraovervåkning. Vi har Østlandet som kjerneområdet, men leverer til hele landet.

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015