Kameraovervåkning Fjøs

Ring for en uforpliktende befaring

Fjøs er et perfekt sted for kameraovervåkning. Kamera i fjøset gir deg mulighet til å overvåke dyrene i sanntid. Kameraløsningene vi leverer kan kobles til mobilapp slik at du alltid har kontroll på hvordan dyrene har det. Med våre smartfunksjoner kan du instille kameraene på å gi deg alarm dersom noe uforutsett skulle skje (linjekryssing, bevegelse). Som ansvarlig for dyrene vil et kamera i fjøset gi deg en ekstra trygghet. Dessuten kan du se til dyrene uten å måtte fysisk være tilstede. På en hektisk gård vil dette være energi- og tidsbesparende. Våre høyoppløselige kameraer er robuste og tåler både vann og lave temperaturer. 

På større eiendommer kan det være en utfordring med nettverkstilkobling overalt, og det er ikke alltid like lett å holde et overvåkningsanlegg på nett. Pro Tech leverer løsninger som sikrer en stabil internettilkobling, slik at du kan følge med på eiendommen din i sanntid, få varsling om uventede hendelser, og enkelt hente ut opptak. Styrbare kameraer gjør at du kan observere større rom med ett enkelt kamera, samt ha kontroll på innganger. Linjekryssingsdeteksjon og bevegelsesdeteksjon gjør at du kan få varsling dersom noe skulle skje på området ditt.

Under kalvingsperioden og lammingsperioden vil et kamera gi deg live-video av alt som skjer i fjøset. I steden for å måtte fysisk sjekke fjøset på natten kan du enkelt logge deg inn på kamera-appen på mobilen og sjekke om fødselen er i gang. Dette sparer deg for mange unødvendige turer i fjøset og gir deg tryggheten du trenger på at dyrene har det bra. Et kamera vil også være preventivt mot uvedkomede som prøver å komme seg inn i fjøset.

Brannsikring

Vi har dessverre sett flere fjøsbranner i Norge de siste årene. En brann i et fjøs vil har enorme konsekvenser for dyrene og bonden, både økonomisk og emosjonelt. I verste fall kan en fjøsbrann spre seg og flere bygg kan ta skade. Hvis tørt høy tar fyr er det vanskelig å hindre spredning. Med et termisk kamera fra Pro Tech kan du overvåke temperaturen på brannfarlige elementer i fjøset, som elektriske anlegg. En røykvarsler vil ofte gi brannalarm etter selve brannen har startet, mens et termisk kamera kan ha en temperaturalarm som oppdager hurtig temperaturøkning før det har begynt å brenne. På denne måten kan man stoppe varmeutviklingen før det er for seint og avverge brann og katastrofe. Termisk brannsikring er noe som blant annet brukes på oljeplattformer og kan kombineres med et vanlig optisk overvåkningsanlegg. 

Et termisk kamera vil også være suverent til å oppdage uønsket aktivitet i mørket. Det filmer like bra på natten som på dagen, og siden varme objekter lyser opp, er det mye lettere å oppdage mennesker på bildet. Et termisk kamera er også perfekt som alarmkamera siden det gir alarm på termisk bevegelse, og skiller ut annen bevegelse som sollys eller regnvær. 

 

Tlf: 22 22 11 11

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015