Kameraovervåkning Bolighus

Ring for en uforpliktende befaring

Kameraovervåkning i private bolighus har blitt et vanlig tiltak for å sikre boligen mot innbrudd. Dessverre har innbrudd blitt et større og større problem, og nye innbruddsmetoder krever nye løsninger. Et kameraanlegg fra oss vil både virke preventivt og være nyttig for å varsle ved innbrudd. Våre høyoppløselige CCTV-kamerer gir ekstremt gode bilder og kan brukes for å identifisere innbruddstyver og bilnumre. Pro Tech leverer både innendørs og utendørskamera som tåler regn og lave temperaturer. Kameraene er også vandalsikre slik at innbruddstyver ikke kan sabotere eller ødelegge overvåkningsanlegget. Vi installerer et komplett anlegg uavhengig av hvor stort huset eller eiendommen er. Huseier får full kontroll på anlegget og kan styret det gjennom app eller PC. 

Mange huseiere velger alarmselskaper når de skal installere innbruddsalarm. Disse tilbyr ofte gratis vekterutrykning og service. Problemet med dette er at responstiden på vekterene ofte er dårlig, og at vekteren i realiteten ikke får gjort mye. Ved et innbrudd må vekteren likevel ringe politiet, så han/hun blir bare et tidskrevende mellomledd. Med kameraovervåking fra oss får du automatisk varsling på mobilen noe som gjør at du selv kan se på kameraene og vurdere om du skal ringe politiet. Hvis du får alarm og ser et innbrudd i bolighuset vil politiet prioritere en utrykning til ditt hus, og du slipper bekymringen ved en eventuell vekterutrykning. En annen fordel med dette er at du til enhver tid kan gå inn på kameraene og sjekke hvordan det står til i huset, noe alarmselskapene ikke tilbyr. Dette kan være en trygghet hvis du er redd for at du glemte å skru av stekeplaten, lukke døren/vinduet eller skru av lyset.

Brannsikring

Brann i bolighus er dessverre et stor problem og kan ha store konsekvenser. Et totalskadd bolighus vil ikke bare føre til store økonomiske tap, men også store personlige tap av symbolsk verdi. I verste fall kan det også føre til tap av menneskeliv. Med et termisk kamera fra Pro Tech kan du overvåke temperaturen på brannfarlige elementer i huset, som elektriske anlegg. En røykvarsler vil ofte gi brannalarm etter selve brannen har startet, mens et termisk kamera kan ha en temperaturalarm som oppdager hurtig temperaturøkning før det har begynt å brenne. På denne måten kan man stoppe varmeutviklingen før det er for seint og avverge brann. Termisk brannsikring er noe som blant annet brukes på oljeplattformer og kan kombineres med et vanlig optisk overvåkningsanlegg. 

Et termisk kamera vil også være suverent til å oppdage uønsket aktivitet i mørket. Det filmer like bra på natten som på dagen, og siden varme objektet lyser opp, er det mye lettere å oppdage mennesker på bildet. Et termisk kamera er også perfekt som alarmkamera siden det gir alarm på termisk bevegelse, og skiller ut annen bevegelse som sollys eller regnvær. 

 

Tlf: 22 22 11 11

Pro Tech har showrom i Oslo og leverer kameraovervåkning til hele landet.

«Systemene har fungert bra over flere år og vi har hatt god nytte av anlegget ved flere anledninger. Gutta følger oss bra opp!»

 – Torstein, styremedlem Lillohøyden

Solsiden kjøpesenter, Trondheim

70-100 kameraer, ferdigstilt 2017

Protid Urmakerne, Oslo

5-10 kameraer, ferdigstilt 2015